top of page

TRE®  - STRESSINPURKUHARJOITUKSET

TRE® - stressinpurkuliikkeet eli Stress, Trauma and Tension Releasing Exercises on yksinkertainen ja helposti omaksuttava itsehoitomenetelmä.

 

Menetelmän on kehittänyt yhdysvaltalainen stressin- ja traumanhoidon asiantuntija, tohtori David Berceli. TRE®  harjoituksen alkuliikesarja saa aikaan kehossa rentoutumisreaktion (tärinän/värinän), jonka kautta autonominen hermosto purkaa lihaksiston ja hermoston ylijännitystiloja

 

Menetelmän avulla on mahdollista saada helpotusta mm. unettomuuteen, stressiin, lihas-, selkä ja nivelkipuihin, tunteiden hallintaan sekä post-traumaattisiin stressioireisiin. 

 

Kurssi soveltuu kaikille perusterveille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille.

 

TRE®  ei sovellu välittömästi leikkauksen jälkeen tai vakavien sairauksien kuten epilepsiaa sairastaville, psykooseista ja skitsofreniasta kärsiville.

Raskaana oleville TRE® - harjoituksen aloittamista ei suositella. 

 

TRE® YKSILÖOHJAUS

TRE® , ensimmäinen yksilökäynti, 120 min. 125 eur 

TRE®  yksilöohjaus, 60 min, 75 eur

Tutustumiskäynnillä pääset turvallisesti tutustumaan TRE® :n taustaan ja koet tärinämekanismiin omassa kehossasi. Tutustumisen jälkeen ohjeistan Sinut niin, että voit kokeilla ja harjoittaa menetelmää itsenäisesti ja turvallisesti kotona. 

 

 

shutterstock_713174902.jpg
ZEN.jpg

Tervetuloa TRE® - aloituskurssille
su 24.3. 2024 klo 13.00-16.00

TRE®  eli Stress, Trauma and Tension Releasing Exercises on yksinkertainen ja helposti omaksuttava itsehoitomenetelmä. TRE®  harjoituksen alkuliikesarja saa aikaan kehossa rentoutumisreaktion (tärinän/värinän), jonka kautta autonominen hermosto purkaa lihaksiston ja hermoston ylijännitystiloja.

 

Menetelmän avulla on mahdollista saada helpotusta mm. unettomuuteen, stressiin, lihas-, selkä ja nivelkipuihin, tunteiden hallintaan sekä post-traumaattisiin stressioireisiin.

Kurssin aikana:

  • Tutustut TRE® :n taustateoriaan ja TRE® :n stressinpurkuliikkeisiin

  • Tehdään itse TRE® -harjoitus

  • Mukaan saat ohjekirjasen ja ohjeistuksen itsenäiseen harjoittelun

  • Tauon aikana tarjolla teetä/kahvia ja pientä purtavaa

 

PS! Pukeudu mukaviin rentoihin vaatteisiin ja ota mukaan vesipullo.

Paikka on hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Rautatieaseman vieressä Mikonkatu 18 c 15 (käyntiosoite Vilhonkatu 9). Summerissa lukee TaitoBa.

Kurssi soveltuu kaikille perusterveille omasta hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. Raskaana oleville TRE- harjoituksen aloittamista ei suositella.

Mukaan mahtuu vain 6-7 osallistujaa.

Hinta 90 eur.

Käytössä myös Smartum ja Epassi.

bottom of page