top of page
Afternoon Light

KENELLE LYHYTTERAPIA SOPII

​Erilaiset paineet kuuluvat jokaisen elämään. Joskus voi kuitenkin syntyä tilanteita, joissa kohdataan niin paljon erilaisia kriisejä, paineita ja muutoksia, että omat voimavarat eivät riitä. Ongelmaan liittyvät ajatukset kiertävät samaa rataa ja noidankehä on valmis.

 

Ihmissuhteisiin liittyvät ongelmat voivat ahdistaa ja masentaa. Jännittäminen aiheuttaa usein ahdistuneisuutta. Tästä on yleensä seurauksena sosiaalisten tilanteiden välttäminen, vaikka siihen ei olisikaan realistista syytä. 

Uupumus, vaikeus asettaa rajoja tai se, että voit vain yksinkertaisesti huonosti, mutta et tiedä mitä tehdä ovat asioita, johon voi saada matalan kynnyksen apua helposti ja nopeasti lyhytterapiasta.

UUSI PÄIVÄ - UUSI MAHDOLLISUUS

Ratkaisukeskeinen ja kognitiivinen
LYHYTTERAPIA

Ratkaisukeskeisen lyhytterapian tarkoituksena ei ole tarkastella ongelmaa monesta eri näkökulmasta vaan katse suunnataan tulevaan ja sopivan tavoitteen ja ratkaisun löytämiseen. Terapiassa kuljetaan pienin askelin kohti toivotunlaista tulevaisuuttaan.

 

Monella meistä on voimavaroja, ominaisuuksia ja neuvokkuutta, joilla elämän solmukohtia voidaan purkaa. Koulutettu lyhytterapeutti auttaa tiedostamaan ja löytämään omia voimavaroja käyttämällä ratkaisukeskeisen terapian mallia, työskentelytapaa ja tarvittaessa muita tekniikoita.

Kognitiivisessa viitekehyksessä ajatuksena on, että tutkimalla ongelmallisia ajatuksiamme ja muokkaammalla niitä joustavammiksi, voimme vaikuttaa tapaamme tuntea ja kokea asioita. 

Lyhytterapiaan voi hakeutua ilman lääkärin lähetettä ja siitä ei jää merkintä virallisiin tietojärjestelmiin. Terapia on luottamuksellista.

Yleensä lyhytterapia kestää 5-20 käyntikerran verran.

UUSI PÄIVÄ - UUSI MAHDOLLISUUS

www.-sivuille.jpeg
Foot Tracks on Sand

MITEN TERAPIA ETENEE

Ensimmäinen tapaamisen alussa 15 min. on maksutonta, jonka tarkoituksena on puolin ja toisin arvioida yhteistyön edellytykset ja sopivuus Sinun tilanteeseesi. 

 

Terapiatapaamiset varataan tarpeen. Yhden käynnin viikkotahdilla 5-10 viikon sisällä alkaa yleensä tapahtua jo toivottuja  muutoksia.

 

Terapia on mahdollista myös etäyhteydellä. Se on turvallinen tapa saada keskeusteluapua sinne missä olet. 

ETÄTERAPIA

Videoyhteyden avulla saat terapiapalvelut ihan minne vain ikinä tarvitsetkaan – kotiin, työpaikalle tai vaikka ulkomaille. Etäterapia on hyvä vaihtoehto silloin, kun terapiavastaanotolle on hankala päästä. 

 

Terapia on tutkitusti yhtä tehokasta tapahtuipa se sitten vastaanotolla tai videoyhteydellä. Etäterapian aloittaminen ei edellytä aiempaa terapiasuhdetta. Se sopii niin kertaluontoiseen keskusteluun kuin pidempäänkin terapiaan. Vastaanotolle voi tulla yksin tai kumppanin kanssa.

ÄPPI3.png

Terapia-asiakas,
nainen 51 v

Mikään asia ei ollut liian vähäpätöinen, vaikea tai ”tabu”, josta ei olisi saanut tai voinut puhua. Olen iloinen, että sain sinulta ihan konkreettisia keinoja vaikeista hetkistä selviämiseen. Osaat luoda toivoa.

Terapia-asiakas,
nainen 33v.

Voimavarakeskeinen lähestymistapa osoittautuikin hyväksi jo ensimmäisestä tapaamisestamme alkaen. Näen terapiatyöskentelyn mahdollisena Viviannen kanssa myös tulevaisuudessa.

Terapia-asiakas,
mies 25v.

Voin sanoa että sain paljon positiivisemman käsityksen itsestäni ja kaikki tämä lisäsi positiivista voimaa jatkaa yrittämistä. Sessioiden jälkeen tunsin oloni positiivisemmaksi ja odotin aina seuraavaa kertaa.

LYHYTTERAPIA KOKEMUKSIA

LYHYTTERAPIAN HINNAT

Lyhtterapia on kustannustehokasta lyhytkestoisuutensa ansiosta.

 

Lyhytterapian ensimmäinen kerta - 55 eur

Lyhytterapia 45 min. - 75 eur 

Lyhytterapia 60 min. - 85 eur

Lyhytterapia 5 kertaa - 350 eur, maksujärjestely mahdollista 

Pariterapia 60 min. - 90 eur

Pariterapia 90 min. -125 eur

 

Ajan peruuttamisesta tulee ilmoittaa klo. 20.00 mennessä edellisenä päivänä. Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan hinnaston mukainen maksu.Sairastapaukset käsitellään toki erikseen.

Vastaanotto sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien päässä TaitoBa terapiatiloissa, Mikonkadulla 18 C 15 rautatieaseman vieressä, Helsingissä.

VARAA TAPAAMINEN

Lyhytterapia on sananmukaisesti lyhytkestoista, eteenpäin suuntautuvaa, asiakkaan omiin taitoihin ja voimavaroihin keskittyvää terapiaa. 

Jätä minulle viesti, otan yhteyttä toivomallasi tavalla.

Kasvo korjattu www .png
Terapiakontakti
IMG_5697.jpg

OSOITE

Mikonkatu 18 C 15 (Käyntiosoite Vilhonkatu 9)

00100 Helsinki

Summerissa ja ovessa lukee Taitoba

puh. 050 3388 417

bottom of page